Header

Adele posvetila pjesmu bolesnoj obožavateljki

Tokom prvog od dva koncerta u Sidneju jedna obožavateljka je doživjela iznenadni zastoj rada srca.

Pjevačica je u glavnom gradu Australije održala dva nastupa. Na prvom od njih, u petak uveče, četrdeset sedam godina stara obožavateljka je morala da bude odvedena iz gužve usred koncerta jer je, kako je kasnije objavljeno, doživjela srčani udar.

U snimku incidenta vidi se kako je Adele stopirala nastup kako bi se uvjerila da li je sa ženom sve u redu.

“Oprostite, možemo li da stanemo?” pitala je pjevačica. “Tu je neko kome nije dobro i malo sam zabrinuta jer ovu pjesmu prati vatromet, a ja ne želim da je preplašim.” Na drugom nastupu, održanom sinoć, pop zvijezda je obožavateljki uputila iskrene, najbolje želje. “U ovom djelu koncerta prošle večeri pojavila se žena, bilo joj je jako loše tamo dole,” rekla je pjevačica.

“Znala sam što se događa, ali sam bila veoma preplašena i u tom trenutku sam prekinula nastup kako bih provjerila da li je sve u redu. Još uvijek ne znam da li je ok, ali večeras bih voljela za nju da otpjevam ovu pjesmu.”

Zatim je posvetila “Take It All” nepoznatoj ženi, dodajući: “Nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Radujem se što ću da saznam ko si. Još uvijek se ne znamo, ali pričaću s tobom uskoro, obećavam.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Možda će vam se svidjeti i ovo...

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1